Les unitats didàctiques “Qué conec del meu territori?” representen el projecte de la Càtedra de Cultura Territorial Valenciana destinat a potenciar una nova cultura territorial, fonamentada en la formació des de les etapes educatives bàsiques. En esta secció es pot trobar tota la informació relativa a les jornades de presentació de la Unitat Didàctica, en les quals tindrà lloc el repartiment dels materials que la conformen a fi dels diferents centres de primària i secundària puguen dur a terme l’activitat. Així mateix, a fi que la Unitat Didàctica puga seguir desenrotllant-se en les aules, els centres trobar disponibles per a la seua consulta els materials que la conformen, en format electrònic, així com un formulari per a trasllades la seua valoració després de la seua realització.

Jornades de Presentació de la Unitat Didàctica “Qué conec del meu territori?”

Seran un total de tres jornades, al llarg de les quals tindrà lloc la presentació i repartiment de la Unitat Didàctica. Estes tindran lloc en els següents llocs i dates:

  • Castelló, 14 de gener de 2019. Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques de la Universitat Jaume I (Saló d’Actes)
  • Alacant, 17 de gener de 2019. Facultat d’Educació de la Universitat d’Alacant (Saló d’Actes)
  • València, 21 de gener de 2019. Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València (Saló d’Actes Joan Fuster)

Trobe a continuació el programa de les jornades:

Cartell de la Jornada de Castelló

 

 

Cartell de la Jornada d’Alacant 

 

 

Cartell de la Jornada de València