La CCTV és fruit del conveni de col·laboració entre la generalitat a través de la Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori amb la Universitat de València sorgix la Càtedra de Cultura Territorial Valenciana, creant per tant, un marc de col·laboració que permeta fomentar el coneixement i la difusió de la cultura territorial a la Comunitat Valenciana. 

Així que, es tracta d’una iniciativa que naix al servici de la societat valenciana, amb la capacitat d’establir un vincle eficaç entre el món acadèmic, el món polític i els ciutadans, constituint l’espai de referència per a l’anàlisi, investgiació i difusió dels aspectes i temes relacionats amb el territori, darrere de la seua adequada gestió futura, gràcies a la transmissió de coneixements a la societat per a la seua implicació i aportació.

Finalment, per a més informació consultar la Resoluciò de 8 d’abril de 2016, del director general de Relacions amb Els Corts, per la qual es disposa la publicació del conveni marc entre la Generalitat, a través de la Conselleria d’Habitatge, Obres Publiques i Vertebració del Territori, i la Universitat de València per a la creació de la Càtedra de Cultura Territorial Valenciana, publicat en el DOGV núm. 7757 d’11 d’abril de 2016.

Firma Cátedra de cultura territorial Valenciana

                    Acto de Firma de la CCTV

Presentació i normativa de la CCTV

ico-pdfResolució de la Generalitat per al Conveni de creació de la Càtedra de Cultura Territorial Valenciana

 

Carta de Presentació de la Càtedra de Cultura Territorial Valenciana disponible per a la seua descàrrega i consulta

 

Presentació de les seccions  de la Web de la Càtedra de Cultura Territorial Valenciana disponible per a la seua descàrrega i consulta