La exposició de Juanma Pérez, meitat història meitat art, ens endinsa en un dels espais més espectacular de la Serra d’Espadán, la Vall de Mosquera, de la que més enllà de racons extraordinaris ens apropa a expriències personales úniques com la de Martín Castro qui va viure un any (entre 1915-1916), i del sues escrits, dibuixos i altres inèdits materials ha inspirat a Juanma Pérez, qui en la seua personal investigació ha conformat una exposició en la qual fotografia, pintura de paisatge, l’arqueologia personal, la recuperació i posada en valor d’objectes artístics, ens guien per coneixer un lloc únic.

L’exposició es pot visitar a partir del dijous 26 de gener fins al diumenge 26 de març de 2017 a la Sala Muralla dl Col·legi Major Rector Peset, en horari d’11 a 19:30h de dimarts a diumenge